Online content voor meer bereik, volgers en branding

No-nonsens communicatie

Tegenwoordig gebeurt alles online. Gemiddeld scrollen we zelfs minstens 1,5 uur per dag rond op social media al alleen. Meestal op momenten dat we even niet opgeslokt worden door online meetings of lange takenlijst en er dus ruimte is om allerlei diensten en aanbiedingen te overwegen.

Is jouw bedrijf zichtbaar tijdens die 1,5 uur of ben je onder de radar? Slimme ondernemers spelen in op deze scroll-tijd en zorgen ervoor dat ze online zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep. Met prikkelende en betekenisvolle content waar prospects en relaties echt iets aan hebben.

Want zeg je online zichtbaarheid, dan zeg je online content. Met het (laten) schrijven van content in de vorm van blogs en social media posts, werk je aan een sterke positie op de momenteel dominante online markt.

Ben je geen geboren schrijver? Slaat de writers-block je lam? Of heb je hier geen tijd of energie voor over maar besef je de meerwaarde van goede online aanwezigheid? Neem dan contact met mij op en laten we de handen ineenslaan. Zodat we beiden 100% kunnen focussen op waar jij en ik energie van krijgen en goed in zijn. Ieder z’n vak!

Laat een reactie achter